2009-08-02 10:46:26• hírek • Parajdi Andrea

Formás melleket és popókat jutalmaztunk

Öt csinos lány iratkozott be a Szatmár.ro által az ötödik Viking Moto Partyn megszervezett vizes póló és popó versenyre. A férfiszemeknek volt miben gyönyörködniük, a nőknek meg volt miért irigykedniük. A „női testek szakértő zsűrije" a Red Zone Sex Shop fődíjára a Szlovákiából érkezett Adriánát tartotta méltónak.

Közel négyezren vettek részt idén a Viking Moto Club által szervezett motorostalálkozón Mezőpetriben, amelynek a program-összeállítása bár igyekezett megőrizni a hagyományokat, de azért újdonságokkal is kecsegtetett.

A szokványostól eltérő volt az is, hogy augusztus elsején, szombaton a Szatmár.ro vizes póló versenyt szervezett. A motorostalálkozón úgy látszik kevés volt a belevaló lány, hiszen alig öten mertek arra vállalkozni, hogy egy nedves pólón keresztül megmutatják kecses idomaikat, és feszes popójukat. Naná, hogy azért öt lány is képes arra, hogy felborzolja a hangulatot és őrjöngésre bírja a közönséget, így a létszám miatt senki sem bánkódott.


Viking Moto Party képgaléria:


Réka, Ivett, Mónika, Kinga és Adriána egyszerre és külön-külön is többször színpadra vonultak, hogy a fürkésző tekinteteknek teret engedhessenek, és hogy meggyőzzék arról a női testek szakértő zsűrijét, hogy megérdemlik a Red Zone Sex Shop által felajánlott erotikus nyeremények egyikét.


Balról jobbra: Réka, Ivett, Mónika, Kinga és Adriána
Balról jobbra: Réka, Ivett, Mónika, Kinga és Adriána


A Viking Moto Club, a Szatmár.ro és a Red Zone Sex Shop képviselőjiből álló pontozóbrigád először a lányok melleire, majd a lányok popójára adott le voksot. Az adottságok mellett merően emelték a pontszámokat a kecses mozdulatok és a szexi tánckoreográfiák. Az összesítés alapján a Szlovákiából érkezett Adriána nyert, Ivett került a dobogó második fokára, míg Réka lett a verseny bronzérmese.

Uraim lehet gyönyörködni a formás női testekben, mostani képgalériánkban ugyanis csak a vizes póló és popó versenyt mutatjuk meg. A Viking Moto Partyról készült részletes fotó-összeállításunkat is hamarosan közzétesszük, amelyben az egyes vetélkedőkről, ügyességi versenyekről, esti koncertekről és az erotic showról is lesznek megörökített pillanatképeink.

Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: